Thursday, February 13, 2014

Homemade project!!!

Hai semua.
Rindu kan nak berDIY...
Actually skrg ni Alhamdulillah rasa happy sbb tengah buat beberapa "homemade project". Ini janji saya pada diri sendiri.
2014.
Will be my first step.
To move on.
In life.
Work-life balance.
Stress kat office but i want to make sure blk rumah saya happy. Memang penat. Tapi best.

Sekarang ni tengah happy2 cooking and baking. Hihi...kita buat kek red velvet, choc extra moist cake, pizza, brownies, choc lava cake...isk byk la...perasan Masterchef kejap..haha
Walaupun blk keje penat...tp siok bah!!! Kiki

Nak rasa kita punya hasil tangan x? Boleh order jugak...mana tau nk buat kek harijadi ke hapa kan...hehe. ataupun boleh dtg kt stall kita on weekend kt Tasik Biru Kundang :)
Siapa dtg n berani sebut "saya follower blog kerana dia" tanpa segan silu sy bg freegift. Hehe. Betul x tipu.

Ni ada gambo sikit. Esok2 kita masak2 lg kita letak lagi kekawan.
opss...jgn lupa follow instagram kita @my_little_anique ye!!!

Ini mini pizza dgn taburan keju!! 

Ini chocolate lava cake!! Feeling masterchef bak ang!!

No comments: